Dobó Ági és férje felvették egymás vezetékneveit

Bulvár

A szépségkirálynő esküvőjére néhány héttel ezelőtt került sor. Kiderült, nemcsak ő vette fel a férje nevét a szertartáson.

Tizenkét év és két gyermek után júliusban esküdtek meg, hónapokkal a polgári szertartás után – írja a Blikk. Dobó Ágit ezúttal a fiai kísérték az oltárhoz.

A novemberi polgári esküvőnkön a keresztapukám kísért, aki csodálatos apakép számomra, de szerettük volna, ha most Beninek és Natannak is jut valami fontos szerep ebben az egészben. Ezért arra gondoltunk Csabival, hogy nincs is szebb gesztus annál, mint hogy ők adják át anyát apának, és ilyesformán váljunk még inkább egy családdá. Ez volt az esküvőnk legmeghatóbb pillanata

– emlékezett vissza a Best magazinnak adott interjújában Dobó Ági, akinek a kezét Csaba megkérte már első kisfiuk születésénél is, de a szépségkirálynő azt szerette volna, hogy a gyermekáldástól függetlenül kössék majd össze az életüket. Erre idén végre sor is került, az esküvő gyönyörű volt, ráadásul ő és férje kölcsönösen felvették egymás vezetéknevét is. Áginak ugyanis fontos volt, hogy mindenki ugyanazt a nevet viselje a családban, így az esküvő óta mindenki Kis-Dobó náluk.

Nem ők az első sztárpár, akik kölcsönösen felvették egymás vezetékneveit, Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Peti is így döntöttek tavaly.

Ilyen szépek voltak Kis-Dobó Ágiék a nagy napon:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Agnes dr Kis – Dobo (@doboagi) által megosztott bejegyzés

Fotó: Facebook/doboagii