Varga Judit

Varga Judit: az EB azt akarja, hogy az óvodákba és iskolákba engedjük be az LMBTQ-szervezeteket

Az Európai Bizottság (EB), az Európai Parlament (EP) támogatásával, azt akarja, hogy Magyarország engedje be az LMBTQ-aktivistákat és -szervezeteket az óvodákba és az iskolákba – mondta az igazságügyi miniszter a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Kövér László ma már biztosan nemmel szavazna az EU-csatlakozásról

Az Európai Uniót azok teszik tönkre, akik Magyarországtól akarják most megvédeni – hangoztatta az Országgyűlés elnöke a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában. A hazai viszonyokkal kapcsolatban pedig kijelentette: téves az a hiedelem, hogy a magyar többség megint eltűri “egy terrorista kisebbség randalírozását ebben az országban”.

Szomorú a Fidesz nagy embere – Szerinte Brüsszel nem mond igazat

A Fidesz úgy gondolja, hogy sem a brüsszeli bizottság, sem más európai testület nem írhatja elő, hogy Magyarországon ki hogyan gondolkodjon, és a magyar szülők hogyan neveljék a gyermeküket – mondta a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője, Kocsis Máté a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Adóbevallás promó mögé bújtatva tolja a pénzügyminiszter a Csíki Sör szekerét

Már a söralátéten elférő adóbevallásra sincs szükség: ötödik éve az adóhivatal készíti el az adóbevallást, csak idén 5 és félmillió embernek – írja friss bejegyzésében Varga Mihály, pénzügyminiszter. Postját (egy pillanatig sem bújtatott) termékelhelyzéssel tolja meg, és követők képébe tolja a Csíki egyik termékét. Ízléses.