Továbbra is karantén vár a magyarokra Romániában, ha nincs megfelelő oltási igazolásuk vagy PCR-tesztjük

Románia módosította az egyes országokra alkalmazott járványügyi kockázati besorolásokat, így ezentúl kevesebb külföldről érkező utast fognak karanténba küldeni. A Magyarországról érkezőkre továbbra is kéthetes karantén vár, ha nincs megfelelő oltásigazolásuk vagy PCR-tesztjük.

Novák: pályázatot indítanak családokat segítő, innovatív megoldásokat nyújtó startupoknak

Pályázatot hirdet családokat segítő, okos megoldásokat nyújtó startup vállalkozásoknak az újonnan megalakult, családokat segítő innovatív központ, a Kincs Smart Family Centrum – jelentette be a családokért felelős tárca nélküli miniszter szombaton a családok nemzetközi napján, Budapesten.

Fekete-Győr András és Hajnal Miklós kiplakátolta a Mészáros-villát

Mészáros Lőrinc és párja, Várkonyi Andrea egy örökpanorámás, közel 3 milliárd forint értékű budai villában költöznek. A Széchenyi-kilátó közeli ingatlan az elmúlt hetekben szinte turista látványossággá vált, hiszen sok ember volt arra kíváncsi, mire is ment el az a rengeteg befizetett adó forint – írja a Momentum mozgalom közleményében.

1027%-kos áremelkedést tapasztalhatnak a vendégek Mészáros Lőrinc szegedi fürdőjében

Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Hunguest Hotels Zrt. tulajdonában álló szegedi Napfényfürdő Aquapolisba korábban összesen 99 ezer forintba került az, ha valaki egy évben minden nap el akart menni – olvasható a Szegeder.hu cikkében.