Mit adott nekünk a Fidesz? 1.

Vélemény

Gyűlöletet. George Orwell klasszikus művében gyűlölet félórát tartanak. Orbán és barátai elérték, hogy sokan egész nap forogjanak olyan dolgokon, amelyeknek nincs realitása. Soros György napjaink Emmanuel Goldsteinje és a Párt gondoskodik arról, hogy a propaganda sajtón keresztül más témák is színesítsék a szürke hétköznapokat. Hol a migránsok, hol Brüsszel váltakozott még a párt és állami sajtóban, mint rettegni való gonoszok.

Most a kampány idején elővették azt a bukott miniszterelnököt, akinek az első kétharmadukat köszönhetik. Nyilván sokan emlékeznek még az illető ámokfutására. Ezért is ijesztgetik vele a választókat. Az ellenzéki összefogás pártjait pedig szintén ördögi teremtményeknek állítják be és szítják a gyűlöletet minden hullámhosszon. Ennek eredménye lett tegnap, hogy egy nyugdíjas néni állon legyintette Márki-Zay Pétert. Ő vette az üzeneteket és tettlegességbe fordult a Migráns 1 agymosása.

Szomorú, hogy ilyen szinten lehet démonizálni olyan embert, aki már akkor is hívő volt, amikor Orbán és barátai Csuhások, térdre rikkantották a magyar parlamentben. De az már rég volt. Sokan hajlamosak elfelejteni, hogy ez a Párt volt már liberális, polgári. A választók jelentős részét agymosással szépen lehet manipulálni, úgy mint az 1984-ben. Köszönjük, Viktor!

N.Nagy Sándor