Julianna Margulies szeretne a saját karakterévé válni

A The Morning Show 2019 óta ülteti a képernyők elé az Apple TV közönségét világszerte. A Laura Peterson-t alakító Julianna Margulies egy Los Angeles-i szakmai eseményen osztotta meg gondolatait a sorozatban alakított karakteréről. Ott jártunk a helyszínen, a Beverly Hills-i Samuel Goldwyn Theatre-ben.

Nagy tételben vásárolják a kiberbűnözők a kártyaadatokat a darkweben az ESET elemzése szerint

Szakértői becslések szerint mintegy 24 milliárd illegálisan megszerzett felhasználónév és jelszó van a kiberbűnözők birtokában, az internet sötét oldalán, a darkweben működő oldalakon a legkeresettebbek például a friss kártyaadatok, amelyeket a csalók nagy tételben vásárolnak meg, hogy a személyazonossággal visszaélve, csaljanak.

Matthew McConaughey

“Felelős fegyvertartásra van szükségünk” – Matthew McConaughey a Fehér Házban szólalt fel a texas-i tragédia kapcsán

Matthew McConaughey az első Hollywood-i híresség, aki felszólalt az amerikai fegyvertartási törvények szigorítása mellett a texas-i iskolai mészárlás kapcsán. A Texas-ból származó színész, június 7-én a washingtoni Fehér Ház-ban, több, mint negyed órás beszédben, többször elérzékenyülve érvelt amellett, hogy miért szükséges a szigorú törvénymódosítás.

“A gyerekek Mauritániában is dínó-rajongók” – exkluzív interjú Mamoudou Athie amerikai színésszel, a Jurassic World szereplőjével

A Mauritániában született, de Amerikában felnövő amerikai színész első alkalommal szerepel egy – a Spileberg által klasszikussá tett – Jurassic World filmben. A filmbéli karakterétől és jövőbeli terveiről beszélgettünk Mamouduou Athie színésszel Los Angelesben az NVC Universal Stúdió Jurassic Park interjúnapján. A legújabb rész, a Jurassic World: Világuralom június 7-től látható a magyar mozikban.

A Csillagok háborúját ünnepelte Amerika

Négy napos giga-rendezvényen ünnepelte 2022. május 26-29. között az Egyesült Államok a Star Wars-ot ahol nem csak az első, 1977-es film élő legendái jelentek meg, hanem a The Mandalorian sorozat, az Obi-Wan Kenobi és a Boba Fett sztárjai, a Lego Star Wars filmek, a képregények és a videojátékok kreátorai is. Ott jártunk a helyszínen.