Rácz Jenő

Hatvanmillió forintos órát hord Rácz Jenő

Bulvár

Rácz Jenő órájának az árából egy családi házat is meg lehetne venni.

A Beszéljünk órákról elnevezésű Tik Tok-oldal tanúsága szerint a hazai sztárvilágban az ő csuklóját ékíti a legdrágább időmérő eszköz. A Patek Philippe Nautilus fantázia néven futó órájának ára 60 millió forint – írja a Bors.

De nem ez az egyetlen drága órája. Kiderült, a sztárséf szereti és gyűjti is a szép órákat, van egy olyan Rolex Cosmograph Daytona darabja is, ami nagyjából ötvenmillió forintot ér.

Nem gazdasági megfontolásból, vagyis nem befektetési céllal vettem egyik órámat sem, és nem is értem azokat, akik ezért költenek egy-egy ritka és szép darabra. Én szenvedélyesen szeretem az órákat, a piaci értékük pedig másodlagos szempont számomra

– mondta a lapnak a Michelin-csillagos séf, aki minden egyes darabért megdolgozott. Hatalmas utat járt be, mire eljutott odáig, hogy megengedhette magának első luxusóráját. Volt idő, amikor például munkásszállón lakott, hogy ezen is spóroljon. Rácz Jenő 18 évesen egy csepeli vendéglátó iskolában végzett, utána indult el a nagyvilágba, ahol luxuséttermekben is dolgozott, mígnem Shanghajban konyhafőnök lett és ott kapta meg a Michelin-csillagot.

@beszeljunkorakrol Válasz @szengyival3r részére #órák #karóra #magyar #fyp #patekphilippe #ráczjenőséf #luxusóra Előző: ➡️ @beszeljunkorakrol ♬ nuyury on sc – andrea &lt3