Sztáranyukák fotókiállítása Hollywoodban

Bulvár

Anyák napi meglepetésként fotókiállítással tiszteleg a Hollywoodi sztáranyukák előtt egy Los Angeles-i múzeum. Amerikában május 8-án ünneplik az Anyák Napját – a Hollywood Múzeum ebből az alkalomból szervezett kiállítást a hírességek ritkán látható, anya-lánya, anya-fia fotóiból. Ott jártunk a helyszínen a megnyitó napján.

A kiállítás megnyitójához méltóan vörösszőnyeges fogadást is szervezett a Hollywood centrumában található Hollywood Múzeum, ahol a kilencvenes évek legendás anyukái is megjelentek, úgy, mint A Katicák, avagy hajrá csajok! sztárja, Ilene Graff, a Nyughatatlan fiatalok Esthere, Kate Linder vagy a népszerű amerikai sorozat a The Waltons legendás színésznője, Michael Learned.

A kiállításon többek között olyan kuriózumnak számító képeket is bemutat a Hollywood Múzeum, amely olyan sztárok családi fotóalbumából származik, mint Beyonce, Brad Pitt, Brittney Spears, Charlize Theron, Dakota Johnson, Debbie Reynolds, Donna Karan, Donna Mills, Drew Barrymore, Francis Fisher, Francesca Eastwood, Goldie Hawn, Gwen Stefanie, Halle Berry, Ilene Graff, Jack Jones, Jade Barrymore, Jax Malcolmn, Jennifer Anniston, Jennifer Garner, Jennifer Lopez, Jessica Alba, Jessica Simpson, Joan Van Ark, Kathleen Lockhart, Kim Kardashian, Lucie Arnaz, Lucille Ball, Madonna, Marilu Henner, Marion Ross, Michael Feinstein, Michael Learned, Melanie Griffith, Reese Witherspoon, Ruta Lee, Sally Jesse Raphael, Sandra Bullock, Selena Gomez és Tom Cruise. A gyűjtemény több száz fotót tartalmaz és két hétig látható a Hollywood Múzeumban – az Anyák napját megelőző és követő héten. (Amerikában május 8-án ünneplik az Anyák napját.)

 

“A legtöbb ember számára az édesanyja az első barátja, a legjobb barátja, az örök barátja. Az édesanyánk szeretete feltétel nélküli, és egy életen át csak erősödik” – mondja Donelle Dadigan, a Hollywood Múzeum alapító elnöke. “Ennek az egyedülálló kapcsolatnak a megünneplésére a Hollywood  Múzeum soha nem látott fénykép gyűjteményt mutat be, a kiállítást teljes egészében az édesanyáknak szentelve. A lányok és a fiúgyermekek is szoros köteléket ápolnak az anyukáikkal, és ezt a szeretetet adják tovább saját gyermekeiknek is. Kiállításunk ezt a különleges kapcsolatot örökíti meg.  A sztárvilág kiemelkedő lelkesedéssel reagált a felhívásunka, amelyben intim, soha nem látott családi fotókat kértünk a Hollywood-i hírességektől, hogy ezzel kívánjunk „Boldog Anyák napját” és  megünnepeljük életük leggondoskodóbb és leginspirálóbb nőit.” – tette hozzá Donelle Dadigan.

– Vida Virág –