Béres Anett

Találkozott megmentőjével Béres Anett

Bulvár

A ValóVilág egykori játékosa két hónapja szerzett borzasztó sérüléseket, miután rosszul lett a teaszeánsz után. Azóta kereste a férfit, aki megmentette az életét.

Anett a Borsnak mesélte el, hogy csütörtökön kontrollon volt a pécsi kórházban, és végre találkozott azzal az orvossal, aki a lábát műtötte. Őt ugyanis csak félálomban látta, mert az operáció után szabadságra ment. De nemcsak neki köszönte meg, amit tett, végre megismerte azt a férfit is, aki rátalált a teaszeánsz után Siklóson.

Miután kiírtam a közösségi oldalaimra, hogy keresem a megmentőmet, a bácsi egyik rokona írt rám, elmondta a nevét és megadta a számát is

– mesélte Anett a lapnak. Felhívta a férfit és egyeztettek egy időpontot, mert személyesen is szerette volna megköszönni neki, amit érte tett.

Az életemet mentette meg. Anyukámmal ketten mentünk, nagyon megható találkozás volt. Süteménnyel várt minket, és ahogy beszélgettünk, sokszor az volt az érzésem, hogy nem is érti, mi miért vagyunk ennyire oda, ő csak azt tette, amit a becsülete diktált: meglátott egy sebesült lányt és kihívta a mentőket…

– mondta Anett, aki megtudta a férfitól, hogy teljesen véletlenül fékeztek éppen ott, a földúton közel hozzá, mert kiraktak a kocsiból egy hűtőládát az árnyékba, azért álltak meg. Egyébként mentek volna tovább, és soha nem vették volna őt észre.

Ha így alakult volna, akkor ott biztosan meghalok… Már fel voltam rá készülve, hogy véget ér az életem. Nem volt bennem félelem, elfogadtam, hogy eljött a vége… és akkor meghallottam az autót…

– idézte fel a történteket Anett, aki örökké hálás lesz a férfinak, aki nem szeretne a médiában szerepelni, így közös fotó sem készült róluk. De Anett úgy gondolja, az arcát így sem felejti el soha.