Vadon Jani

Vizsgálatot indított az NNH Vadon Janiék ellen

Bulvár

Vadon Jani utólag bocsánatot kért, amiért csúfot űzött a Celeb vagyok, ments ki innen! egyik adásában egy kolumbiai kisfiúból, de mindez nem számít: vizsgálat indul ellenük.

A Sebestyén Balázs és Vadon Jani által csak Pedritónak nevezett fiúnak Vadon Jani magyarul tett fel egyre megalázóbb kérdéseket, amire a fiú folyamatosan “Sí Senor!”-ral válaszolt a feltehetőleg előre megbeszéltek szerint. Így például azokra a kérdésekre is, hogy pl. “Anyád megmondta, hogy én vagyok az apád?” vagy hogy “Tudod, hogy ha mondjuk tíz éven keresztül fánkot fogsz zabálni, mint eddig, akkor 150 kiló leszel 16 éves korodra, ugye?”

A Blikk pedig megtudta, hogy a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság vizsgálja a történteket, miután több bejelentés is érkezett hozzájuk a botrányos adás után.

A Hatóság állampolgári bejelentés alapján, hatósági ellenőrzés keretében már vizsgálja a műsorszámot. A hatósági ellenőrzés jelenleg folyamatban van, amennyiben ennek eredményeként jogsértés merül fel, a Médiatanács eljárást indít és dönt az alkalmazandó jogkövetkezményről

– közölte az NMHH a lappal. A nagy felzúdulást követően Vadon Janis belátta, hogy túllőtt a célon, élő adásban kért bocsánatot mindenkitől, és elmondta, senkit nem akart megbántani, pusztán ironizálni szeretett volna.