Tóth Gabi Krausz Gábor

Tóth Gabiék albérletben élnek és hitelre is szükségük van

Bulvár

Krausz Gábor nem tudta annyiban hagyni Puzsér Róbert kijelentését, aki “arrogáns sztárokként” jellemezte őt és az énekesnőt.

Puzsér szerint Tóth Gabi és Krausz Gábor “gondtalan, stresszmentes, főúri színvonalú életet” élnek annak köszönhetően, hogy kiszolgálják a hatalmat. A kritikus szerint mások is szívesen élnének ilyen fényesen, mint ők, csak épp róluk nem gondoskodik a hatalom.

Krausz Gábort ez a jellemzés annyira felháborította, hogy nem tudta szó nélkül hagyni, és közösségi oldalán jelezte, hogy egyáltalán nem élnek olyan jól, és nincsenek “százmilliókkal kitömve” – írja az rtl.hu.

Van az a pont, amikor a folyamatos, évek óta tartó hazugság és gyűlöletkeltés már nem tolerálható

– kezdte posztját Krausz Gábor, aki azt is megjegyezte, úgy tűnik, mostantól kollégájának tekintheti Puzsért, aki egy szakácskönyvet adott ki karácsonyhoz közeledve. “Kollégája” közhelyes állításait idáig tudta türelemmel viselni és felvilágosította őt, hogy köszönőviszonyban sincs a valóság azzal, amilyen képet fest Gabiról és róla.

Amióta együtt vagyunk a feleségemmel, albérletben élünk, spórolunk, mert szeretnénk saját otthont magunknak és a kislányunknak. Reméljük, hogy az álmunk rövidesen valóra válik, de ehhez, ugyanúgy ahogy sok más családnak, nekünk is hitelre lesz szükségünk

– írta közösségi oldalán Krausz Gábor, aki szerint Puzsér csak a saját könyvét szerette volna népszerűsíteni azzal, ahogy róluk beszélt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

G á b o r K r a u s z (@gabor.krausz) által megosztott bejegyzés