Molnár Gusztáv

Molnár Gusztáv: “Mindenkinek az lesz a legjobb, ha most eltűnök”

Bulvár

Hosszú időre elvonóra megy a Drága örökösök egykori sztárja, aki úgy érzi, ezzel tesz a legjobbat mindenkinek.

Nincs jó állapotban a színész, de most nagyon bízik abban, hogy az új inézményben, amit választott, helyrejön. Az ország egyik legjobb elvonójára kerül és egy egész évet ott szeretne tölteni.

Az első két hónapban teljes izolációra számíthatok. Még nem fogtam föl, hogy két óra múlva eltűnök, és semmit sem fogok tudni a külvilágról, a fiamról, a családomról. 0-24-ben be lesz osztva az időm, ami biztosan segít majd. Mindenkinek az lesz a legjobb, ha most eltűnök

– nyilatkozta a Hot! magazinnak Molnár Guszti, aki testileg és lelkileg is lerobbant. Kopaszodni kezdett és 30 kilót fogyott is. Úgy érzi, le kell ülepednie a dolgoknak, szeretne bizonyítani a barátainak és a családjának is. A színész húga, Csilla is erősen reménykedik abban, hogy a testvérének sikerül a harc – írja a Blikk.

Amikor Gödöllőn meglátogattam őket, sajnos, szemtanúja voltam, hogy egyik pillanatról a másikra vert át minket. Alkoholt fogyasztott, majd letagadta, ez volt a legrosszabb. Az ígérgetésből lett Vivinek is elege, őt is megértem. Guszti mellett már élhetetlen volt az élet

– mesélte el a színész testvére, aki a mai napig beszélő viszonyban van testvére volt feleségével, Fazekas Viviennel, aki nála szokott érdeklődik, hogy mi van Gusztival. Ettől függetlenül Csilla is úgy úgy véli, az alkohol miatt teljesen tönkrement a házasságuk és Vivien is megérdemli a boldogságot.