G.w.M

G.w.M 4,5 milliót bukott a Szerencsekerékben

Bulvár

A rapper megvillanthatta tudását a TV2 játékában, de négy betű kifogott rajta.

G.w.M játszott sztárvendégként a Szerencsekerék hétfői adásában: Kulcsár Edina vőlegénye jól szerepelt, a döntő feladványt több mint kétmillió forinttal várhatta, továbbá ott volt Kasza Tibi borítéka is, amiben újabb összeg lapulhatott – írja a 24.hu.

A rapper utolsó feladványa a koktélcseresznye szó volt, amiből mindössze 4 betű hiányzott. Próbálkozott G.w.M, a végén rá is jött a helyes megfejtésre, de akkor már letelt a 20 másodperc, ami a rendelkezésére állt.

Koktél… koktélcseresen… koktélcsere… csere… cseresznye! Koktélcseresznye!

– jött rá végül a megfejtésre G.w.M, de akkor már túl késő volt, így bukta az addig összegyűjtött nyereményét, és a borítékot is, ami további 2 millió forintot jelenetett volna a számára. Összességében így 4.390.000 forintot kellett a TV2-nél hagynia a rappernek, ami még tovább növelhette volna egyébként is szép vagyonát.

G.w.M egyébként egy vicces sztorit is elmesélt a műsorban még azokból az időkből, amikor csajozott. Egy randi alkalmával hamar rájött, hogy nem passzol össze a lánnyal, így nem túl elengánsan rázta le őt: arra kérte, nézze meg az autója féklámpját, majd elhajtott.

Volt egy olyan szituáció, hogy mikor már a hölgy beült a jobb egyre, már akkor tudtam, hogy ez nem az lesz. Nem tudtam szebbet, jobbat, Isten bocsássa meg, ezért megkértem, hogy nézze meg a féklámpát, hogy ég-e. Nagyon nagy gázadás lett a vége

– mesélte Kasza Tibinek a rapper, aki azóta sem tudja, mi történt a lánnyal.