Deák Bill Gyula

Deák Bill Gyula nem engedi, hogy rákbeteg felesége kemoterápiát kapjon

Bulvár

Az énekes felesége évek óta súlyos beteg, tavaly már másodszor diagnosztizáltak nála rákot.

Először 12 évvel ezelőtt kellett szembenéznie a gyilkos kórral, akkor azt sikeresen legyőzte. Tavaly a rosszindulatú daganatot eltávolították szervezetéből, de azóta is folyamatos orvosi kezelésre szorul. Van azonban, amit még a gyógyulás reményében sem vállal már – írja a Blikk.

Nem, nem és nem! A kemoterápiás kezelést egyszerűen nem engedjük, sem én, sem Marika! Szegénykém korábban kapott már ilyet, és szó szerint megégették a mellét. Még egy ilyen élmény szóba sem jöhet! Marad a gyógyszeres kezelés, az infúzió és a reménykedés

– nyilatkozta a lapnak eltökélten Deák Bill Gyula, aki elárulta, a körülményekhez képest jól vannak, élik a mindennapi életüket és megpróbálnak vigyázni a másikra.

Olykor embert próbáló feladat ez. Imádkozni azért a nőért, akit mindennél jobban szeretek

– mondta a zenész, akinek szintén vigyáznia kell magára, mert amikor 12 évvel ezelőtt megtudta, hogy a felesége rákos beteg, szívrohamot kapott. Most, hogy újra a gyilkos kórt diagnosztizálták nála, erősebbnek kell maradnia. Deák Bill Gyula novemberben lesz 75 éves, melynek alkalmából nagyszabású koncertet ad Budapesten. Erre is nagyon kell készülnie, miközben folyamatosan aggódik feleségéért, de bízik abban, hogy a Jóisten erőt ad neki és a feleségének is.