Fekete Vonat

Beat elhagyta a családját a hírnévért

Bulvár

A Fekete Vonat egykori előadója azt hitte, újra gazdag és híres lesz, a családját is elhagyta a visszatérő koncert előtt, teljesen kifordult magából.

Erről a Blikknek mesélt Beat egykori szomszédja, aki elmondta, akkor kezdődtek a bajok, amikor tavaly nyáron megjelent náluk L.L. Junior, majd kiderült, hogy egy nagykoncertre újra összeállnak.

Beat maga is elismerte, hogy mindent erre a koncertre tett fel, de a hírek szerint átesett a ló túloldalára, sőt, hangosan kiabálva hagyta el a családját, amit a szomszédok is hallhattak.

Amikor elköltözött, azt kiabálta az utcán, hogy új életet kezd, és gazdag híresség lesz. 25 évig volt együtt az élettársával, két gyereket neveltek, az unokájuk is velük élt, de elhagyta a családját a hírnévért. Az élettársa szinte éjjel-nappal dolgozott, Beatnek csak ritkán voltak munkái, valószínűleg ez azóta sem változott. Csak akkor láttuk, ha pénz kellett neki

– mondta a neve elhallgatását kérő szomszéd, aki azt is elárulta, rendőrök is jártak a házuknál, mert Beat elvitt otthonról egy tévét és még azokat a tekercs tapétákat is, amiket a felújításokhoz terveztek. Az élettársa hívta ki a rendőrséget, de nem vették komolyan őt, azt mondták, majd megoldják a konfliktust, hiszen 25 évig együtt éltek.

A szomszédok azt is tudni vélik, Beat először egy hotelbe költözött otthonról, amit valószínűleg abból az előlegből finanszírozott, amit a koncertért kapott. A hírek szerint összejött egy fiatalabb nővel is, de a magánéletét titkosan kezelte. Jelenleg Beat a barátainál húzza meg magát, mert már arra a munkásszállóra sincs pénze, ahová a koncert után költözött be.