Molnár Anikó

Azért vetkőzik Molnár Anikó, hogy az édesanyjának segítsen

Bulvár

Nemrég indította el OnlyFans oldalát Molnár Anikó, aki őszintén bevallotta, csakis a pénz miatt vágott bele a vetkőzős bizniszbe.

Korábban még azt mondta, meg szeretné mutatni, egy 47 éves női test is lehet szép, ezért regisztrált az OnlyFans-re. A Borsnak azonban most őszintén elmondta, az anyagiak motiválták, az, hogy édesanyjának tudjon segíteni.

Molnár Anikótól nemrég Instagramon megkérdezte egy követője, hogy mi az ami a legnagyobb örömet okozza neki az OnlyFans-ben.

Én azt válaszoltam, hogy a bankszámlám. Erre már jött is egy alak, aki azt mondta, hogy szégyelljem magam, amiért arra buzdítom a nőket, hogy ők is ilyet csináljanak…

– kezdte a lapnak Anikó, aki erre nem is tudott nagyon mit mondani, hiszen ő nem buzdít senkit semmire, nem henceg a bevételével sem, de örül a pénznek, amit az oldalon keres, ezért is csinálja. Az egykori Nagy Ő és ValóVilág szereplő szerint ha az emberek megtudnák a mostani celebekről, hogy miket csináltak a múltban, vagy csinálnak most is, akkor őt szentté avatnák a bántások helyett.

Közszereplők, akik nem turisták voltak Dubaiban, énekesek és színészek, akik családban élnek, de a hazaút előtt azért beugranak ide-oda… Itt senki sem szent! De ők eljátsszák, hogy azok. Én legalább őszinte vagyok. Ezért kapok hideget-meleget. De magasról teszek mások véleményére

– mondta Anikó, aki most először azt is elmondta, miért is akart pénzt keresni a vetkőzős oldalon. Ő és az édesanyja kettesben élnek együtt, ő Anikó mindene, csak az édesanyja van neki. Mindent ketten intéznek és fizetnek. Az édesanyja már 75 éves és bár szerencsére jól van, Molnár Anikó tudja, az idős korral járó nehézségeket nem fogják tudni elkerülni.

Jöjjön el minél később az idő, de el fog jönni, amikor gyógyszerekre, esetleg kezelésekre lesz szüksége. Az anyukám becsülettel felnevelt minket, most úgy érzem itt az idő, hogy valamit visszaadjak neki. Szerencsém van, hogy 47 évesen olyan fizikai állapotban vagyok, hogy bátran megmutathatom magam. Igen, pénzért

– mondta Molnár Anikó, aki úgy véli, jó a genetikája, ami egy kiváltság, így bátran mutogathatja még magát.

A celeb azt szerette volna, ha az édesanyjának már nem kell pénzt adnia a közös kasszába, hogy a nyugdíját csak magára költhesse. Jó érzéssel tölti el, hogy mostanra már olyan keresete van, hogy egyedül is gond nélkül be tudja fizetni a gázszámlájukat.