Tanárral mímeltek szexet diákok

Szexuális aktust imitált órán a tanárnőjükkel több kisdiák, videóra vették a szégyentelekedést

Európa

A Románia középső-déli részén található Prahova megyében járunk. Itt vettek videóra a diákok angolórán egy meglehetősen furcsa jelenetsort – szúrta ki a Transtelex.

A Facebookon megosztott videón az látható, hogy a diákok tanárnőjükkel óra közben szexuális aktust mímelnek. Az egyik 13 éves fiú a pedagógus háta mögött állva tesz obszcén gesztusokat, valaki a háttérből pedig biztatja: „Adj neki, mint egy nyúl!”. Majd egy másik fiú érkezik, aki hátulról felemeli a tanárnő szoknyáját.

A pedagógus a zaklatásra zavart mosollyal reagál, és – kevés sikerrel – igyekszik megtartani az órát. Egy diák próbálja a tanár fejét az ágyékához irányítani, azzal a szöveggel, hogy „látni akarom, hogy lejön-e a rúzsod”. Egy másik fiú füstöt fúj a nő arcába, miközben egy diáktársa biztatja: „Köpd le, köpd le!” – látható mindez a felvételen.

A Prahova megyei rendőrfelügyelőség közszeméremsértés gyanújával indított eljárást a diákok ellen, a megyei tanfelügyelőség pedig, a News.ro szerint a videón szereplő diákokat írásbeli megrovással és a magaviseleti jegyük levonásával szankcionálta. Továbbá „a tények súlyosságára való tekintettel” mind a diákok, mind a tanárnő számára biztosítják a szaktanácsadás lehetőségét.