Szexjátékok borítottak be egy amerikai autópályát Oklahomában

Világ

Nem mindennapi baleset történt néhány órával ezelőtt Ohkalhoma City közelében, ahol egy kamion borult fel az I-40-es autópályán.

A történet hamar bejárta az Internetet, mert a helyszínről tudósító riporterek sem bírták megőrizni komolyságukat, amikor a szex játékok között lépdelve kellett beszélniük a sikamlós témáról. Habár a tudósítók igyekeztek nem nevén nevezni a termékeket és csupán szétszóródott rakományként utaltak a mű hímtagokra, egy helyi hírcsatorna, a News9 helikopteres felvételén  pontosan kivehető a dobozokon ágaskodó grafika és az egy-egy dobozból elgurult, meztelen termék is.

A baleset során többször átfordult kamion rakománya teljesen beterítette az érintett pályaszakaszt, így órákra okoztak fennakadást  – és nem kevésbé szokatlan látványt – a kisebb-nagyobb szerelem-dobozok. A TMZ amerikai hírcsatorna például egyenesen arra  biztatta az olvasóit, hogy érdemes fékezni Oklahomában egy kis élvezetért…

A kamionról és a vele ütköző másik kamionról aggasztóak a felvételek, de az amerikai médiaforrások szerint szerencsére nem történt komoly személyi sérülés. A lelki megrázkódtatásokról  – hogy a termékek nem érkeznek meg leendő tulajdonosaikhoz – nincsenek információk, de nyilván felbecsülhetetlen a mentális kár.

– Vida Virág –