A ValMar úgy döntött, kiszáll az Ázsia Expresszből

Bulvár

A fiatalok szerettek volna már visszatérni a színpadhoz és a zenéhez, ezért úgy döntöttek, átadják a helyüket a kieső párosnak.

Így hiába Gáspár Győzikének és Beának ért volna véget a verseny, a ValMar váratlan döntése értelmében helyet cserélt egymással a két páros: Győzőék maradtak, Marics Petiék pedig mentek.

Milánnal sokat beszélgettünk az utóbbi időben, és mi azért vagyunk itt, mert szerettünk volna új kalandokat átélni, olyan helyeket látni, ahol még sosem jártunk. A másik az, hogy egy elég intenzív mókuskerékben vagyunk, gondolok itt a zeneipari tevékenységünkre, ami a leghálásabb dolog, boldoggá tesz minket, imádjuk, hogy csinálhatjuk, viszont sokszor monotonná tud válni

 – kezdett bele a magyarázatba Marics Peti, miután megállította a Gáspár Győzike könnyes búcsúzkodását – írja a Blikk. Épp ezért is döntöttek úgy, hogy kicsit kalandoznak az élet egy teljesen más területén, hogy aztán újult erőfel folytathassák, amit igazán szeretnek, a zenélést.

Marics Peti azt is elmondta, úgy érzi, Győzőék sztorija még nincs lezárva, és “meg tudnák oldani, hogy ezzel a brigáddal egy sokkal szebb lezárást írjanak ehhez a történethez”. Így felajánlották nekik a helyüket, amit Győzőék el is fogadtak.

Fotó: Facebook/azsiaexpressztv2