Kulcsár Edina

Túl van a váláson Kulcsár Edina

Bulvár

Szabó András Csuti és Kulcsár Edina házassága hivatalosan is véget ért.

Már semmi nem állhat a volt szépségkirálynő és a rapper G.w.M boldogsága és születendő kisbabájuk útjába. Edina a Blikknek árulta el, hogy már hivatalosan is véget ért a házassága Csutival, új párjával pedig igyekeznek megélni a boldogságukat, és meghúzni egy határt, amelyen túlra már nem engednek betekintést.

Edina elmesélte, hogy korábban jóval aktívabb életet élt mind a való életben, mind a közösségi médiában, de a lelki világa azt kívánta meg, hogy visszavonuljon, és már nem is érzi szükségét annak, hogy élete minden pillanatát megossza az emberekkel. Sokat változott ebben a tekintetben is, már nem a posztolás az első dolga, ami eszébe jut.

Inkább megélem az adott boldog pillanatot, amiből rengeteg van. Így, hogy már a házasságom jogilag is véget ért, és végleg le tudtam zárni a múltat, csak Márkra és a családunkra szeretnék koncentrálni. Ő, a gyerekeim és a születendő babánk a legfontosabb

– fogalmazott Edina.

A szerelmesek a Párharc című műsorban megmutathatták nemcsak a tudásukat, az ügyességüket és a kitartásukat, de a szerelmüket is, aminek meg is lett az eredménye: a műsor óta nagyon sokan gratulálnak nekik a boldogságukhoz, mert látják, valóban őszintén szeretik egymást G.w.M-mel.