A pálinkázás legfőbb szabályai

Erzsébet királyné, Károly Róbert királyunk felesége 700 évvel ezelőtt, az élet vizének nevezte a pálinka rozmaringos ősét, a köszvényét kezelve vele. Hazánkban a pálinkafogyasztás mindig is közösségi eseményhez kötött volt, mindegy, hogy mindennapi eseményről vagy ünnepi alkalomról volt szó. Végigkíséri az ember életét a születéstől a keresztelésen az esküvőn át a temetésig. A fiatalabb generáció […]

Bocuse d’Or – Florent Suplisson: a magyar gasztronómia hatalmasat fejlődött

Óriási fejlődésen ment át a magyar gasztronómia az utóbbi években, a közép-európai régió séfjei rövidesen a legjobbak között követelhetnek maguknak helyet – mondta el a világ legrangosabb szakácsversenye, a Bocuse d’Or európai kontinensdöntőjének első napján Budapesten a versenyt szervező GL Events gasztronómiai rendezvények igazgatója.